Despre noi

Firma noastra, prin intermediul magazinului izocor.ro va propune materiale de constructii de cea mai buna calitate, fabricate de producatori consacrati. Credem ca o mare parte din oferta noastra poate fi utila multor constructori si persoanelor cu simt practic, care vor sa obtina un randament ridicat al lucrarilor ce le executa. Noi credem foarte mult in sloganul nostru: "Produse profesionale si solutii eficiente!".

În raport cu necesităţiile clienţilor noştri firma noastra oferă:
- produse epoxidice si poliuretanice ( vopsle, lacuri, pardoseli, mortare, betoane)

- vopsele industriale ( alchidice, acrilice, epoxidice, poliuretanice, hidroizolante, bituminoase, pe baza de clor cauciuc s.a)

- vopsele decorative ( vopsele lavabile de interior si exterior, vopsele siliconice, amorse, vopsele cu aviz alimentar si antibacteriene s.a.)

- tencuieli decorative ( siliconice, acrilice, bob cu boc, structurate, texturate, pentru soclu )

- adezivi si mortare ( adezivi pentru placari placi ceramice la interior si exterior, mortare speciale aditivate, mortare impermeabile s.a)

- solutii speciale ( solutii de ignifugare, solutii de hidrofobizare, solutii de decapare, solutii antimucegai, solutii de decofrare si solutii speciale de protectie a lemnului )

- lacuri pentru pardoseli si betoane ( lacuri acrilice, lacuri poliuretanice, lacuri epoxidice)

- scule si unelte pentru zugravit ( trafaleti, pensule, bidinele, gletiere etc )

Echipa noastra va sta la dispozitie oricand, pornind de la alegera solutiilor potrivite pentru dumneavoastra si pana la punerea lor in practica.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de Operatorul de Date Personale cu numarul 0005155. Conform legii nr. 677/2001, operatorul asigura dreptul de informare, de acces si de interventie asupra datelor, precum si de opozitie asupra prelucrarii acestora. Aveti dreptul sa solicitati gratuit, o data pe an, informarea, actualizarea, stergerea sau neprelucrarea datelor dumneavoastra personale printr-o cerere scrisa, semnata si datata, trimisa la adresa de e-mail office.izocor@gmail.com sau la adresa S.C. IZOCOR PROTECTION S.R.L., Bucuresti, Str. Cercetatorilor nr. 6, sector 4, cod postal 042024.Operatorul se obliga sa raspunda solicitarii dumneavoastra in maxim 15 zile de la data primirii cererii.