28%

Solutie pentru curatat graffiti Arca Lux, Bidon 20 Kg

419,33 RON (fara TVA)
499,00 RON (TVA inclus) 699,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU grafitti-20
Disponibil cu precomanda

Produse recomandate

Descriere

Solutie pentru curatat grafiti Arca Lux este un produs destinat curatarii petelor, urmelor de graffiti/vopsea de pe suprafetele dure si rezistente la solventi: suprafete metalice, gresie, faianta, marmura si alte suprafete neabsorbante.
Solutia pentru curatat grafitii arca lux, indeparteaza urmele de cerneala, pix, marker, carioca, adeziv, etc. Indeparteaza usor desenele, culorile, graffiti-urile nedorite de pe autobuze, vagoanele trenurilor, cabinele telefonice, etc.

UTILIZARE:

  • produs destinat curatarii petelor, urmelor de graffiti/vopsea de pe suprafetele dure si rezistente la solventi: suprafete metalice, gresie, faianta, marmura si alte suprafete neabsorbante.
  • pentru suprafete de plastic sau suprafete vopsite, este necesara o testare prealabila a produsului pentru a vedea rezistenta la solventi. Indeparteaza urmele de cerneala, pix, marker, carioca, adeziv, etc .Indeparteaza usor desenele, culorile, graffiti-urile nedorite de pe autobuze, vagoanele trenurilor, cabinele telefonice, etc.

INDICATII DE UTILIZARE:

Utilizati intotdeauna nediluat.

Se aplica cu rola, sprey-er sau pensula pe suprafata care urmeaza sa fie curatata Protejati suprafetele inconjuratoare. Intotdeauna testati fiecare suprafata pentru a va asigura ca produsul este corespunzator si cu rezultatul dorit.Evitati aplicarea la temperaturi <50C. Lasati produsul sa penetreze suprafata 10-15 minute. Stergeti cu o carpa, burete umezit sau spalati cu apa cu presiune.

Pentru o indepartare mai rapida, utilizati apa calda ( 60 -800C ). Daca raman urme, aplicati o noua portie de solutie pentru indepartarea totala.

Consumul de produs si timpul de contact depind de gradul de murdarire (de incarcare cu graffiti ) si vechimea petelor de gaffiti. Pot fi necesare mai multe aplicatii pentru curatarea totala. Ajustati timpul de penetrare (de „umflare a vopselei graffiti”), pentru o curatare optima.

In cazul suprafetelor absorbante: caramida, ciment, aplicati produsul cu o pensula aspra pentru ca acesta sa patrunda bine in porii suprafetei. Lasati sa actioneze 20 -30 minute, testati daca s-a dizolvat si apoi indepartati cu apa calda sub presiune. Daca au ramas urme, reaplicati produsul dupa uscarea suprafetei.

La terminarea operatiei de curatare, clatiti suprafetele cu apa proaspata, pentru a indeparta orice urma de produs.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review