Solutie de curatat Graffiti - Graffiti Clean AB

256,98 RON (fara TVA)
305,81 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil cu precomanda

Produse din aceeasi categorie

Cumparate frecvent impreuna

Descriere

GRAFFITI Clean AB este un produs destinat curatarii petelor, urmelor de graffiti/vopsea de pe suprafetele dure si rezistente la solventi: suprafete metalice, gresie, faianta, marmura si alte suprafete neabsorbante.
Indeparteaza urmele de cerneala, pix, marker, carioca, adeziv, etc. Indeparteaza usor desenele, culorile, graffiti-urile nedorite de pe autobuze, vagoanele trenurilor, cabinele telefonice, etc.

UTILIZARE:

- produs destinat curatarii petelor, urmelor de graffiti/vopsea de pe suprafetele dure si rezistente la solventi: suprafete metalice, gresie, faianta, marmura si alte suprafete neabsorbante.

- pentru suprafete de plastic sau suprafete vopsite, este necesara o testare prealabila a produsului pentru a vedea rezistenta la solventi. Indeparteaza urmele de cerneala, pix, marker, carioca, adeziv, etc .Indeparteaza usor desenele, culorile, graffiti-urile nedorite de pe autobuze, vagoanele trenurilor, cabinele telefonice, etc.

INDICATII DE UTILIZARE:

Utilizati intotdeauna nediluat.

Se aplica cu rola, sprey-er sau pensula pe suprafata care urmeaza sa fie curatata Protejati suprafetele inconjuratoare. Intotdeauna testati fiecare suprafata pentru a va asigura ca produsul este corespunzator si cu rezultatul dorit.Evitati aplicarea la temperaturi <50C. Lasati produsul sa penetreze suprafata 10-15 minute. Stergeti cu o carpa, burete umezit sau spalati cu apa cu presiune.

Pentru o indepartare mai rapida, utilizati apa calda ( 60 -800C ). Daca raman urme, aplicati o noua portie de solutie pentru indepartarea totala.

Consumul de produs si timpul de contact depind de gradul de murdarire (de incarcare cu graffiti ) si vechimea petelor de gaffiti. Pot fi necesare mai multe aplicatii pentru curatarea totala. Ajustati timpul de penetrare (de „umflare a vopselei graffiti”), pentru o curatare optima.

In cazul suprafetelor absorbante: caramida, ciment, aplicati produsul cu o pensula aspra pentru ca acesta sa patrunda bine in porii suprafetei. Lasati sa actioneze 20 -30 minute, testati daca s-a dizolvat si apoi indepartati cu apa calda sub presiune. Daca au ramas urme, reaplicati produsul dupa uscarea suprafetei.

La terminarea operatiei de curatare, clatiti suprafetele cu apa proaspata, pentru a indeparta orice urma de produs.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review