Material antiderapant, solutie dezapezire si dezghetare DEFROST STREET - 20 kg

217,81 RON (fara TVA)
259,19 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 4116023657
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Produse din aceeasi categorie

Descriere

Material antiderapant  - solutie pentru dezghetarea, deszapezirea strazilor. Actiune remanenta antiinghet cca. 72h. Topeste si impiedica reformarea poleiului, actionand ca material antiderapant. Penetreaza zapada si gheata mai rapid decat sarea. De 70-80 de ori mai putin coroziv decat sarea si nisipul. Actioneaza eficient la temperaturi scazute (-15ºC, -25ºC, -42ºC).

Solutia Material antiderapant, solutie dezapezire si dezghetare DEFROST STREET a fost testata la INSTITUTUL DE CERCETARI IN TRANSPORTURI – INCERTRANS S.A. din punctul de vedere al:

1. Efectul de coroziune asupra otelului

2. Efectul de eroziune asupra betonului si mixturilor asfaltice

3. Efectul de eroziune asupra vopselei pentru marcaje rutiere


UTILIZARE:

Solutiile de clorura de calciu reprezinta cea mai buna alegere pentru mentenanta drumurilor pe timpul iernii in actiunile de dezapezire - topire gheata, cat mai ales in protectia impotriva inghetului-poleiului, ca material antiderapant.

Clorura de calciu este prezenta chiar si vara, in actiunile de intretinere si reabilitare a drumurilor pentru:

- stabilizarea acestora, stropirea stratului de pietris ( 3-4 l/mp ) si a suprafetei granulare compacte cu solutie concentrata – un drum este tot atat de durabil ca si baza sa.

- controlul cantitatii de praf de pe drumurile nepavate, cele cu trafic greu: retine umiditatea pe perioade indelungate de timp, nelasand astfel praful sa se ridice in atmosfera. Micsoreaza cu pana la 80 % costurile de intretinere si nu mai afecteaza mediul inconjurator.

IARNA: se utilizeaza pentru dezghetarea ghetii, zapezii, poleiului depuse pe drumuri, autostrazi, parcuri, trotuare, parcari, aeroporturi, gari, spatii unde necesita folosinta.

Actiune remanenta anti- inghet, cca.72 ore. Topeste si impiedica reformarea poleiului, actionand ca material antiderapant.

Ideal pentru parcari subterane, rampe, suprafete in panta acoperite de polei si zapada.

Adecvat si ca agent de udare, umectare (imbibare) pentru solidele (sare, nisip, alte materiale abrazive) utilizate in dezghetare, pentru a imbunatati performantele acestora si a le micsora actiunea coroziva.

Astfel daca clorurii de sodiu (sarea bruta) ii trebuiesc cca 19 minute sa penetreze si sa inmoaie gheata sau zapada batatorita, acelasi material umectat o topeste imediat, mentinand-o topita chiar si atunci cand temperatura coboara spre minus 18ºC. Sarea singura, practic devine ineficienta sub minus 4ºC.

Umectarea clorurii de sodiu cu solutia de clorura de calciuse poate face chiar la locul aplicarii: se umecteaza clorura de sodiu pulverizand solutia de clorura de calciu si apoi se imprastie.

Trecand peste problemele de corozivitate extrema a sarii brute si impactul negativ de mediu al acesteia:

Nu utilizati sarea fara clorura de calciu daca vreti: eficacitate, frecventa a aplicarilor mai redusa, topire rapida si nu o utilizati deloc in conditii de frig extrem (sub -4ºC).


PROPRIETATI:

Proprietati de dezghetare si odorizare deosebite fara efort (-15ºC, - 25ºC, -42ºC).

AVANTAJELE solutiilor de clorura de calciu fata de sare si alte materiale anti-inghet:

• Penetreaza zapada si gheata mult mai repede decat sarea.

• Capacitate mai mare de topire a zapezii, ghetii. Sarea isi diminueaza substantial eficienta sub minus 4ºC, cantitatea de gheata topita/ kg sare scade cu 61% cand temperatura scade de la minus 1ºC la minus 4ºC.

• Topeste mai multa gheata decat sarea in acelasi interval de timp, realizand drumuri sigure, libere de gheata, zapada in timp mai scurt. Clorura de calciu topeste in primele 30 de minute de la aplicare, de cca. 8 ori mai multa gheata decat sarea la -7ºC.


INDICATII DE UTILIZARE:

Se utilizeaza ca atare. Spatiu acoperit10-12 m² / kg de produs.

Dezghetarea cailor publice se face prin folosirea utilajelor mecanizate si folosirea substantei Material antiderapant, solutie dezapezire si dezghetare DEFROST STREET

Se utilizeaza 1 kg solutie pe o suprafata de 10 pana la 12 mp de asfalt sau paviment, in functie de conditiile de vreme, de utilajul folosit si de presiunea acestuia.

De preferat, aplicarea substantei inainte de aparitia poleiului 12"- 4" dimineata.

Timp de actiune in plan orizontal3- 24 h.

Ca „agent de udare” se utilizeaza cca 50 litri / o tona de nisip sau de sare.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review