Figurina elastica Goo Jit Zu Glow Shifter Tritops 42500-42503

60,50 RON (fara TVA)
72,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 630996425039

Descriere

Eroii din Goo Jit Zu Glow Shifters! Zdrobeste miezul lui Tritops pentru a-si activa „formatia Goo” Glow-in-the-Dark! Strange-i corpul super moale si intinde-l pana la de 3 ori dimensiunea lui. 6 eroi Glow Shifter de adunat!

Varsta 4+

Greutate: 0,2600 Kg

Dimensiuni (cm): 17 x 6 x 25

Pregateste-te pentru o actiune puternica Glow-in-the-Dark! Eroii din Goo Jit Zu Glow Shifters sunt aici! Tritops super elastic si moale favorit al tuturor a revenit si este gata sa fie alimentat! Zdrobeste miezul lui Tritops pentru a-si activa „formatia Goo” stralucitoare si puterea lui interioara! Prietenii lui Tritops, Blazagon si Bengal, s-au intors, de asemenea, si au un nucleu special stralucitor, care se formeaza „Goo-forming”. Eroii nostri vor avea nevoie de tot ajutorul pe care il pot primi atunci cand se confrunta cu Scorpius si insotitorul sau, Ultra Rare Gigatusk, care are o functie „Water Blast Attack”.

Exista 6 personaje Heroes of Goo Jit Zu Glow Shifters de adunat in aceste pachete de eroi. Fiecare cu o umplutura stralucitoare unica si „Goo-formation”! Copiii isi pot strange si intinde eroii de pana la trei ori dimensiunea lor. Cel mai bun lucru este ca personajele Heroes of Goo Jit Zu vor reveni intotdeauna la forma lor originala! Strange, strange, intinde si strange-le pe toate! Copiilor le va placea sa transforme substanta si sa se dezvolte in intuneric cu uimitorul Blazagon Glow Shifter!

Detalii

SKU
630996425039
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review