Decapant pentru vopsea lavabilă - 5 L

136,13 RON (fara TVA)
162,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil cu precomanda

Descriere

Decapant vopsea lavabilă - este o soluție pentru îndepartarea urmelor de vopsea lavabilă de pe rame de aluminiu si geamuri. Are o mare putere de dizolvare si îndepărtare a urmelor de vopsea lavabilă de pe suprafețe tari, geamuri, rame de aluminiu, suprafețe vopsite, suprafețe metalice, etc.

UTILIZARE:

Produs destinat curațării petelor, urmelor de vopsea lavabilă de pe suprafețe dure rezistente la solvenți: geamuri, gresie, ciment, faianță, marmura si alte tipuri de pardoseli. De asemnea este indicat pentru curatarea oricăror suprafețe metalice: otel, inox, rame de aluminiu. Utilizabil si pe suprafetele vopsite.

Se aplică ca atare pe suprafața care urmeaza sa fie curațată. Consumul de produs si timpul de contact depind de gradul de murdărire si vechimea petelor de vopsea lavabilă.In general sunt suficiente 5 -10 minute pentru inmuierea petelor. Materialele utilizate pentru ștergere, se colectează intr-un container special și se vor distruge ulterior.

Pe timpul utilizării produsului se va indeparta din zona orice sursa de caldură, flacara sau scantei.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
s
serbu ioan
09 aug. 2017
vreau sa dau lavabila jos de pe 50mp de cat decapant am nevoie?
I
Izocor.ro
09 aug. 2017
Buna ziua,

Din pacate nu avem un astfel de decapant. Ceea ce va putem noi oferi este un decapant pentru vopsea lavabila, dar pentru pete nu in camp continuu.
Multumim !