0722 306 799, 0723 230 531  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Politica de returnare

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Adeziv si masa de spaclu pentru vata bazaltica - B307 (25 kg)

 
 
Pin It


Adeziv si masa de spaclu pentru vata bazaltica - B307 (25 kg)

SKU: BEGA 307

Pret (fara taxe): 20,42 RON

Pret (taxe incluse): 24,30 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

DOMENII DE UTILIZARE 

ADEZIV MASĂ ŞPACLU VATǍ MINERALǍ . Pentru lucrări de izolare termică şi fonică cu plăci de vată minerală bazaltică, în interiorul sau exteriorul clădirilor.

MOD DE UTILIZARE:Pulberea se introduce în apă şi se începe amestecarea. Atât recipientul cât şi apa utilizată trebuie să fie curate. Se recomandă a se amesteca deodată o cantitate care se utilizează într-o oră. Amestecarea se face energic, de preferinţă mecanic (la o maşină de găurit electrică se ataşează un ax cu palete), până la obţinerea unui amestec cremos, omogen, uşor prelucrabil. Se aşteaptă 10 minute pentru desăvârşirea reacţiilor chimice şi se amestecă din nou energic.

În cazul plăcilor de vată minerală bazaltică , în scopul măririi aderenţei între placă şi adeziv, în mod obligatoriu, se va aplica un prim strat subţire de adeziv. Pentru suprafeţele plane, tencuite, adezivul se aplica pe toatţ suprafaţa plăcii de vată minerală, dupa care placa se preseaza pe suprafaţa de izolat.

Pentru suprafeţele cu denivelari, pasta se pune pe suprafaţa de vată minerală sub formă de pete la distanţe aproximativ egale, la 15-20 cm şi pe margine într-o dungă lată de 3-4 cm astfel încât să fie acoperită cel puţin 40-45% din suprafaţa plăcii de vată minerală bazaltică.

Placa de vată minerală  se presează pe suprafaţa de izolat.

Pasta se depune pe suprafaţa suport în grosime de 4 – 5 mm după care se greblează cu gletiera cu dinţi. Pasta depusă pe suport are proprietăţi adezive timp de minim 20 minute. După 24 – 48 de ore de la aplicarea plăcilor de vată minerală, atunci când adezivul este complet întărit acestea se dibluiesc cu 4-8 dibluri/m2 după care peste vata minerală se va aplica acelaşi adeziv  . Începând cu partea de sus a suprafeţei se va derula o plasă de fibră de sticlă. Cu partea dreaptă a gletierei se introduce uniform în interiorul adezivului.   Rândurile de plasă se vor suprapune pe porţiuni de minim 10 cm.

CONSUM SPECIFIC: la lipirea plăcilor: 2,5 – 3,5 kg / m²,la acoperirea plăcilor lipite:3,9 – 5,5 kg / m².

0722 306 799, 0723 230 531 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri, 08:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Adezivi pentru termoizolatie

Greutate produs: 25 kg.

Producator: Bega Minerale

Cod produs (SKU): BEGA 307Produse similare


  
  
  

Categorii produse

  

  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?