Adeziv și etanșeizant MS Polimer BISON Poly Max Original, alb, 465g

BISON
25,55 RON (fara TVA)
30,41 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
BISON
Cod produs - SKU 428975

Produse din aceeasi categorie

Descriere

Cu Adezivul și Etanșeizantul MS Polimer BISON Poly Max Original, te bucuri de o soluție universală de înaltă calitate, ce se bazează pe o tehnologie unică de polimeri. Acest produs versatil este recomandat pentru lipirea, fixarea și etanșarea tuturor tipurilor de materiale pe orice suprafață, indiferent dacă aceasta este uscată sau umedă. Indiferent de proiectul tău, acesta este alegerea ideală pentru a obține rezultate excelente.

Caracteristici:

- Aderență Fără Primer: Obține o aderență foarte bună fără a fi necesară utilizarea unui primer, economisindu-ți timp și efort.

- Lipire Rezistentă: Asigură o lipire extrem de rezistentă, ceea ce face ca acest produs să fie potrivit pentru o varietate de aplicații.

- Utilizare în Interior și Exterior: Poți utiliza acest adeziv și etanșeizant atât în spații interioare, cât și în cele exterioare, deoarece rezistă la condiții meteo dificile.

- Elasticitate Permanentă: Produsul rămâne permanent elastic, adaptându-se la eventualele mișcări ale suprafețelor pe care le-ai lipit sau etanșat.

- Poate Fi Vopsit: Îl poți vopsi pentru a se potrivi cu aspectul proiectului tău (asigură-te să testezi în prealabil).

- Capacitate de Umplere Excelentă: Are o capacitate de umplere foarte bună, astfel că poate fi folosit pentru a corecta imperfecțiunile sau golurile dintre materiale.

- Rezistență Extremă la Temperaturi: Rezistă la temperaturi cuprinse între -40°C și +100°C, garantând stabilitate pe termen lung.

- Impermeabil: Este impermeabil, ceea ce înseamnă că oferă o etanșare fiabilă împotriva apei și umidității.

- Rezistență UV: Produsul are o rezistență excelentă la razele UV, protejându-ți proiectul de deteriorarea cauzată de expunerea la soare.

- 100% Adeziv: Nu se comprimă, ceea ce asigură o aderență constantă și puternică.

- Aderență la Suprafețe Umede: Poate fi folosit cu încredere pe suprafețe umede.

- Ecologic: Nu conține solvenți sau acizi, fiind o opțiune ecologică.

- Miros Plăcut: Nu are miros neplăcut, ceea ce îl face confortabil de utilizat în spații interioare.

- Capac Resigilabil: Ambalajul are un capac resigilabil pentru a păstra produsul proaspăt și gata de utilizare.


Timp de Uscare/Întărire:

- Peliculizare: Aproximativ 10 - 15 minute.
- Manipulare: Aproximativ 24 de ore.
- Raport de Uscare/Întărire: Aproximativ 2 mm / 24 de ore.
- Întărire Finală: Aproximativ 48 de ore.
- Timpul de uscare poate varia în funcție de tipul suprafeței, cantitatea de produs utilizată, umiditatea și temperatura ambientală.


Utilizare:

- Lipire și Fixare: Tăiați vârful de plastic deasupra filetului, atașați aplicatorul din plastic și decupați la minim 0,5 cm. Aplicați adezivul în linii sau puncte pe o singură parte (la fiecare 20 - 40 cm). Asigurați-vă că adezivul ajunge întotdeauna în colțuri și pe margini. Îmbinați părțile în poziția corectă (nu mai târziu de 10 minute de la aplicare) și presați ferm sau bateți ușor cu un ciocan de cauciuc. Dacă este necesar, asigurați materialele grele timp de 24 de ore.

Etanșare: Decupați duza oblic, în funcție de dimensiunea îmbinării. Aplicați adezivul în mod uniform în interiorul îmbinării cu ajutorul aplicatorului. Uniformizați adezivul (nu mai târziu de 10 minute de la aplicare) cu un cuțit sau cu degetul umed (de preferat cu soluție de apă și săpun).

Specificații Tehnice:

Ambalare: 465g
Culoare: Alb
Brand: BISON
EAN: 8710439233352
Forma/Textura: Pastă
Greutate: 0.52 kg
Tip Aplicare: Cu pistol
Tip Produs: Adeziv-etanșeizant


Atenție: Nu lipește PE (polietilenă), PP (polipropilenă), PTFE (teflon) și bitum. Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review