0722 306 799, 0723 230 531  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Politica de returnare

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Adeziv pentru fixarea placilor de polistiren -B303 (25 kg)

 
 
Pin It


Adeziv pentru fixarea placilor de polistiren -B303 (25 kg)

SKU: BEGA 303

Pret (fara taxe): 9,83 RON

Pret (taxe incluse): 11,70 RON

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

ADEZIV PENTRU POLISTIREN. Pentru lucrări de izolare termică şi fonică, numai pentru lipire cu polistiren expandat, în interiorul şi exteriorul clădirilor, pe suporturi minerale – tencuieli de ciment – var, cărămidă, beton.

DATE TEHNICE    

      compoziţie: ciment, adaosuri minerale, polimeri de îmbunătăţire a aderenţei, plastificatori

      necesar de apă: 0,20 – 0,22 l / kg ( 5  – 5, 5 litri / sac )

            CONSUM SPECIFIC: Circa  2,5 – 3,5 kg / m².

PREGǍTIREA  SUPRAFEŢEI SUPORT:Suprafaţa suport trebuie să fie curată , rigidă , fară porţiuni desprinse . Se impune ca tencuiala suport , pe baza de ciment să aibă o vechime de minim 28 zile.           

MOD DE UTILIZARE: Pulberea se introduce în apă şi se începe amestecarea. Atât recipientul cât şi apa utilizată trebuie să fie curate. Se recomandă a se amesteca deodată o cantitate care se utilizează într-o oră. Amestecarea se face energic, de preferinţă mecanic (la o maşină de găurit electrică se ataşează un ax cu palete), până la obţinerea unui amestec cremos, omogen, uşor prelucrabil, cu o fluiditate corespunzătoare. Se aşteaptă 10 minute pentru desăvârşirea reacţiilor chimice şi se amestecă din nou energic. Pentru suprafeţele plane, adezivul se aplică obligatoriu pe toata suprafaţa plăcii de polistiren, cu ajutorul gletierei cu dinţi de 10 – 12 mm, după care placa se presează pe suprafaţa de izolat. Obţinerea suprafeţei finale drepte se obţine prin presarea a mai multor plăci pe suprafaţă, cu ajutorul unui dreptar lung din lemn sau metal. Pentru suprafeţele cu denivelări, pasta se pune pe suprafaţa plăcii de polistiren expandat sub formă de pete la distanţe aproximativ egale, la 15 – 20 cm şi pe margine într-o dungă lată de 3 – 4 cm, astfel încât să fie acoperită cel puţin 40 – 45 % din suprafaţa plăcii (se va verifica periodic).

Capacitatea adezivă a pastei se verifică prin atingerea suprafeţei cu degetele mâinii îndepărtate. Lipirea pastei pe degete înseamnă o adezivitate corespunzătoare. După minim 24 de orede la aplicarea plăcilor, şpăcluirea şi finisarea se va face cu BEGA 301 – ADEZIV ŞI MASǍ DE ŞPACLU PENTRU POLISTIREN sau BEGA 305 ECO ADEZIV ŞI MASǍ DE ŞPACLU PENTRU POLISTIREN.

0722 306 799, 0723 230 531 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri, 08:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Adezivi pentru termoizolatie

Greutate produs: 25 kg.

Producator: Bega Minerale

Cod produs (SKU): BEGA 303Produse similare


  
  
  

Categorii produse

  

  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?